Андрій Немировський, якого обрали депутатом від "Самопомочі", не мав права складати присягу за законом.

Про це повідомив керівник відділу взаємодії зі ЗМІ ЦВК Костянтина Хівренко, - пише видання "Українська правда".

"За великим рахунком це проблема не ЦВК, а Верховної Ради. Станом на вчорашній день він не зареєстрований. За великим рахунком він не мав права виходити на трибуну і приймати присягу", - пояснив речник Центральної виборчої комісії.

Читайте також: Поплавському та Ківалову заборонили очолювати ВНЗ

"Він мав це зробити як і Чубаров після того, як ЦВК не лише визнала його обраним, але й зареєструвала. Ми, ЦВК, згідно з законом, будемо очікувати від пана Немировського протягом 20 днів документи, які він має подати, і після їх отримання комісія буде приймати рішення щодо його реєстрації", - пояснив Хівренко.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Раніше повідомлялося, що ЦВК визнала Немировського обраним депутатом ВР, але не зареєструвала його.

Довідка. Немировський Андрій Валентинович, 1983 року народження, освіта вища, експерт з мототранспорту ПП "Мостова", проживає в місті Дніпропетровську, безпартійний, включений до виборчого списку Політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" під № 33.