Уряд запропонував президенту звільнити голову Донецької ОДА Олександра Кіхтенка. Про це повідомили у прес-службі Кабміну.

"Кабінет міністрів вніс президенту Петрові Порошенку подання щодо звільнення голови Донецької обласної державної адміністрації Олександра Кіхтенка у зв'язку з неналежним виконанням службових обов'язків", - сказано у повідомленні.

Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні в п'ятницю.

Нагадаємо, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков мав намір відправити Олександра Кіхтенка у відставку з посади голови Донецької ОДА після його слів про необхідність відновлення економічних зв'язків з окупованими територіями.

"Я виходжу з власного розуміння того, що повинні працювати шахти, заводи, всі підприємства регіону", - заявив Кіхтенко.

Читайте також: Звинувачення Авакова необґрунтовані - Кіхтенко

Раніше глава Донецької ОДА неодноразово заявляв, що Україна повинна підтримувати жителів окупованих територій, інакше люди від неї відвернуться. Аваков назвав такі заяви колабораціонізмом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще