Поки пересічні українці жваво обговорюють нові корупційні скандали, розкішну квартиру нардепа Лещенко, який втік до Грузії і місто, де пройде Євробачення-2017 Подільський районний суд Києва зобов'язав Пенсійний фонд відновити нарахування та виплату пенсій екс-прем'єру Миколі Азарову.

Виникає резонне питання, наступними стануть побіжний Янукович і опальний прокурор Пшонка? Чому, коли в нашій країні йде війна, економіка знаходиться в жалюгідному стані і народ на межі голоду, окремі персонажі з допомогою підкупу суддів у продажних судах відновлюють собі привілеї громадян України, пенсіонери якої отримують мізерні пенсії?

Адже, судячи з усього, пенсія у Миколи Яновича, який зараз благополучно поживає в передмісті Москви, буде зовсім не такою, яку отримують українські пенсіонери, які пропрацювали все життя на заводах.

Крім того, під час свого прем'єрства, він так накрався, що і його правнукам вистачить з лишком. Єдиним з українських політиків, хто відреагував на це блюзнірське рішення суду, виявився міністр соціальної політики Павло Розенко, він звернувся до Київського апеляційного суду. Що з цього вийде і чи буде отримувати українську пенсію Азаров можна буде побачити найближчим часом.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще