Вчора і сьогодні Генпрокуратура та СБУ затримали чотирьох співробітників МВС, які видавали зброю так званим "тітушкам" під час Євромайдану. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За інформацією міністра, напередодні розстрілу протестувальників на Майдані і побиття та вбивств в Маріїнському парку зі складів МВС зникло 408 автоматів АКСУ калібру 5.45 мм

"Ця незаконна операція проводилася при безпосередньому керівництві вищих керівників МВС - Захарченко та Зінова, цілого ряду виконавців зі складу міліції, "тітушок" та їхніх бригадирів. З виданої цими міліціонерами зброї - вбивали людей", - пише Аваков.

Читайте також: Аваков призначив керівника патрульної поліції Києва

Раніше, в рамках затримання учасників злочинів у Маріїнському парку - в учасників подій вилучили три автомати з цієї партії.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще