Тетяна Чорновіл увірвалася в приміщення компанії "Надра-Геоцентр", забрала документи і побила секретарку.

В мережі вже з'явилось відео скандального візиту Тетяни Чорновіл в компанію. На ньому видно, як Тетяна бере документи і фотографує їх. Жінки робили Чорновіл зауваження, але нардеп їх ігнорує. Коли ж депутат побачила, що її знімають, то накинулась на робітниць компанії з кулаками.

Сканадальна подія сталася сьогодні у cелі Миронівці. Після побиття, секретар ТОВ "Надра-Геоцентр" подала заяву на нардепа в міліцію. За фактом події вже відкрито кримінальне провадження по статті умисне нанесення легких тілесних ушкоджень. Нардепу загрожує штраф до 50-ти неоподатковуваних мінімальних доходів або громадські роботи до 200 годин, чи виправні роботи до одного року.




Читайте також: Активісти лежачи захищали Мельничука в суді

Представники Чорновіл стверджують, що інцидент стався в офісі колишнього члена Партії регіонів депутата Олександра Онищенка (у минулому Кадирова). Фотографуючи документи, Чорновіл хотіла показати, що фактичним власником є нардеп А. Онищенко. У той час, як Тетяна фотографувала документи, довірена особа Онищенко, Гереханов Геннадій Гітінавовіч, напав на неї і відібрав планшет і сумку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще