Голова Верховної Ради Володимир Гройсман відмовляється позбутися автобази, яка закріплена за парламентом.

Про це повідомив народний депутат від "Самопомочі" Єгор Соболєв на своїй сторінці у Facebook.

Йому не вдалося переконати Гройсмана "позбутися радянського пережитку у вигляді власної автобази"

"За дорученням спікера керівник апарату Валентин Зайчук написав три сторінки відповіді, чому автобаза потрібна. Та підтвердив, що чисельність водіїв, які утримуються за гроші платників податків, більше за чисельність депутатів, які хоча б раз замовили машину", – написав Соболєв.

Нардеп зазначив, що разом з керівниками чотирьох фракцій коаліції повторно звернувся до спікера парламенту з цього питання.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: Список найбагатших чиновників очолив очолив голова фіскальної служби

Соболєв попередив, що наступним кроком буде "мітинг із запрошенням людей".

За інформацією Валентина Зайчука, штатний розпис автобази складає 339 співробітників, з яких 209 — це водії. На балансі автобази утримуються 172 транспортних засоби. Серед них 133 легкових автомобіля, 24 автобуси та 15 вантажних і спеціальних автомобілів. На обслуговування автобази з державного бюджету у цьому році виділили більше 32 мільйонів гривень.