На передовій одразу 60 вояків 17-го окремого мотопіхотного батальйону отримали посвідчення учасника бойових дій. Бійці боронять позиції неподалік окупованої бойовиками Горлівки. Крім посвідчень, їм вручили й нагороди. "Медалькі за те, що сепарів взяли. Їх було троє, двоє підбитих втекли, третього взяли", - зазначають нагороджені бійці.

Про це повідомляє 5 канал.

Як стало відомо раніше, президент Петро Порошенко підписав укази про відзначення державними нагородами 400 бійців АТО. 87 з них нагороджено посмертно. Серед бійців 342 відзнаки отримали військовослужбовці Збройних Сил України та 58 – Міністерства внутрішніх справ України.

Читайте також: Військовий після АТО не спить 7 місяців

Нагадаємо, загалом станом на 23 червня силові відомства видали понад 61 тисячу посвідчень учасника бойових дій для бійців АТО.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще