Міністр екології та природних ресурсів України Ігор Шевченко пройшов курс навчання у Гарварді тривалістю до 70 годин.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook користувачка під псевдонімом Faina Kaplan. Докази у вигляді скану "диплому" теж додаються.

"Юзерь, пам'ятай, що коли молодий і перспективний український політик хвалиться, що він навчався в Єйлі і Гарварді, то він має на увазі, шо скінчив там один курс по якійсь грантовій програмі", - пише Каплан.

Документ підтверджує, що курс загалом триває 40-70 годин: навчався міністр з 27 листопаду до 7 грудня 2007 року.

Читайте також: У Раді Ляшко розглядав на мобільному гей-провокації

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Природньо, шо за такий короткий період в пасажира не вивітриться з мозга колгосп і він не стане лордом. Ти тоже можеш скінчить курс Гарварда по інтернету, не відходячи від дивана і безкоштовно. І повісить в себе на ФБ сертифікат. Ось, наприклад, Шевченко навчався в Гарварді аж 10 (десять) днів", - додає Каплан.

Нагадаємо, що раніше міністр Шевченко опубліковал в акаунті документи щодо своєї закордонної освіти.