Печерський районний суд Києва відпустив під заставу заступника прокурора Київської області та заступника голови ГСУ Генпрокуратури.

Про це заявив перший віце-спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

"Переконаний, що суддів, котрі ухвалили рішення відпустити під заставу заступника прокурора Київської області та чиновника Генпрокуратури, потрібно відсторонити від роботи", - виказав він своє обурення у Facebook.

Парубій додав, що вже направив відповідне звернення до Вищої кваліфікаційної комісії суддів.

Читайте також: За схопленого на хабарі зампрокурора Київщини призначили мізерну заставу

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що 6 липня за корупцію затримали першого заступника голови Слідчого управління ГПУ Володимира Шапакіна і заступника прокурора Київщини Олександра Корнійця. У правоохоронців знайшли 500 тис. доларів і коштовності.

У вівторок вночі суд виніс рішення про арешт Шапакіна і Корнійця на два місяці з можливістю внести заставу у розмірі 3,2 млн грн.