Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк планує звільнити всіх працівників Закарпатської митниці та направити до регіону митників з інших областей.

Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

"Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Голові Державної фіскальної служби Роману Насірову звільнити всіх працівників Закарпатської митниці ДФС - від начальника митниці та керівництва митних постів до рядового працівника. Для забезпечення функціонування митниці Глава Уряду доручив направити в область співробітників митниці з інших регіонів", - сказано в повідомленні.

Читайте також: У Мукачевому стріляли проросійські бойовики - "Правий сектор"

Між іншим, Яценюк також доручив Міністерству внутрішніх справ розслідування фактів контрабанди та зловживань на Закарпатській митниці та відкриття відповідних кримінальних проваджень.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що на думку представників "Правого сектора", стрілянина у Мукачеві виникла через те, що місцеві правоохоронці прикривають контрабандистів, а в регіоні поширені контрабандні перевезення.