Гроші були незаконно та безпідставно витрачені на залучення іноземної фірми з метою приховування фактів злочинного порушення правоохоронцями та судом при розслідуванні справи Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє офіційний сайт ГПУ.

Згідно з повідомленням, екс-міністр юстицій Олександр Лавринович підозрюється в розтраті шляхом зловживання службовим становищем державних коштів у розмірі понад 8,5 млн грн.

Читайте також: СБУ розшукує Дмитра Табачника

Нагадаємо, що за вказаним епізодом раніше повідомлялось про підозру колишньому заступнику Лавриновича - Андрію Сєдову. Екс-заступнику міністра обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак Печерський райсуд Києва відмовився заарештувати Сєдова і відпустив його під заставу 400 тисяч гривень. Генеральна прокуратура подала апеляцію на це рішення.