Сьогодні прем'єр-міністра Арсеній Яценюк провів зустріч з президентом Сполучених Штатів Америки Бараком Обамою і віце-президентом Джозефом Байденом.

Про це повідомляє Ukranews.

Журналіст CCTV Roee Kiviti, який зараз перебуває у Вашингтоні, зняв голову уряду після закінчення переговорів. Яценюк сидячи на парапеті палить. Вираз обличчя прем'єр-міністра говорить про те, що зустріч пройшла напружено.

"Я думаю, що йому дійсно потрібна сигарета", - додав журналіст.

Слід додати, що Арсеній Петрович, взагалі, не курить.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фотографія викликала бурхливу реакцію в соціальних мережах. Користувачі жартували, що Яценюк чекає "Uber"- службу таксі.

Арсеній Яценюк подякував народу США, партії в парламенті і особисто президента Барака Обаму за підтримку українського народу.

"Ми вибрали нелегкий, але правильний шлях - провести підчас хворобливі, але правильні реформи і побудувати базу для процвітаючого майбутнього України", - підкреслив він.

Матеріал по темі: Яценюк готується до інвестиційної конференції в США

Нагадаємо, що 11 липня прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на своїй сторінці повідомляв, що готується до поїздки в США для участі в першому інвестиційному форумі "США-Україна".