У рядах "Радикальної партії" Олега Ляшко з'явилась епатажна співробітниця Валерія Єгорова.

"Дорогі депутати, чия помічниця? Майте совість, заберіть її з балкона! Весь чоловічий колектив фотографів не може працювати", – коментує фото парламентський фотокореспондент Ганна Грабарська.

Її не можна не помітити на зустрічах через яскраву зовнішність. На своїй сторінці Facebook жінка публікую фото з зустрічей з виборцями, де вона в чорному платті жваво рекламує політичну партію.

Фотографії викликали бурхливу реакцію в соціальних мережах. Чоловіки запитують, чи законно взагалі мати таку депутатку. Деякі користувачі підозрюють, що "це відволікаючий маневр для фотографів, щоб вони листування депутатів не фоткали".

Також вона присутня на зустрічах лідера партії Олега Ляшко з виборцями.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Вже традиційно по суботах Печерська районна організація Радикальної Партії Олег Ляшко працює у відкритих громадських приймальнях, надає безкоштовні юридичні консультації та допомагає скласти звернення до депутатів", - пише вона на своїй сторінці.

Матеріал по темі: Ляшко на партійній конференції обматюкав Саакашвілі

З інформації на сторінці facebook відомо,що дівчина з 2009 року навчається в Дніпропетровському університеті імені Альфреда Нобеля.