В Україну для зустрічі з політичними і діловими лідерами країни прибула заступник державного секретаря США з питань Європи та Євразії Вікторія Нуланд.

Про це повідомили в столичному посольстві США.

У диппредставництві підтвердили, що візит почався.

Раніше прес-служба посольства США анонсувала, що у Нуланд заплановані зустрічі з керівництвом країни, політиками і бізнесменами, представниками громадянського суспільства для обговорення пакету двосторонніх і регіональних питань.

Читайте також: Нуланд може вирішити конфлікт на Донбасі за день

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, останній приїзд Нуланд в Україні відбувся в середині травня і тривав два дні. Протягом свого минулого візиту помічник держсекретаря США зустрілася з президентом, міністром Арсеном Аваковим і прем'єром Арсенієм Яценюком.

У Києві Нуланд розповіла, що президент Росії Володимир Путін у розмові з держсекретарем США Джоном Керрі запевняв, що хоче виконання Мінських домовленостей.