Печерський суд Києва обрав запобіжний захід для двох членів "Правого сектора", яких затримали у зв'язку зі стріляниною в Мукачевому. Їх заарештували до 11 вересня, повідомляють на офіційному сайті ПС.

"Щойно відбулись 2 судових засідання над двома мукачівськими патріотами в Печерському суді Києва. До хлопців застосували запобіжний захід - утримання під вартою до 11 вересня", - сказано в повідомленні.

Також читайте: "Отаманщини в Україні не буде" - Порошенко

В "Правому секторі" заявили, що на засідання не допустили адвокатів організації. Зараз юристи ПС готують апеляцію на рішення Печерського суду.

Заарештованим бійцям інкримінують "створення злочинної організації та організацію теракту".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, після подій в Мукачевому правоохоронці затримали 4 осіб у камуфляжному одязі з нашивками руху "Правий сектор". Двоє з них перебувають в медичному закладі з пораненнями. Усім затриманим повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

За інформацією міліції, ще близько 10 бійців ПС досі переховуються в околицях Мукачевого.