Віце-прем'єр-міністр Валерій Вощевський сьогодні повідомив, що є близько десятка претендентів на посаду міністра екології.

"Там десяток різних прізвищ сьогодні. Розуміючи, що канікули в парламенті не дозволять вирішити це питання, я серйозно жодної кандидатури поки не розглядав і не вносив", - заявив Вощевський.

Раніше сьогодні екс-міністр екології Ігор Шевченко написав на своїй сторінці у Facebook, що одеський губернатор Міхеіл Саакашвілі призначив його своїм позаштатним радником.

Читайте також: Саакашвілі призначив позаштатним радником екс-міністра Шевченка

Нагадаємо, 2 липня Верховна Рада звільнила Шевченка з посади міністра екології.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За таке рішення віддали свої голоси 235 народних депутатів. Ініціатором звільнення виступив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Скандал навколо колишнього міністра екології Ігоря Шевченка вибухнув на початку червня. Виявилося, що міністр літав приватним літаком у Ніццу під час пожежі нафтобази під Києвом.

Також виявилося, що міністр навчався у Гарварді лише 10 днів. У відповідь Шевченко звинуватив прем'єр-міністра Арсенія Яценюка у політичної розправі за боротьбу з корупцією.