Правопорядок на виборах у Чернігові, які пройдуть в цю неділю, 26 липня, охоронятимуть близько 300 бійців Нацгвардії та спецпідрозділів МВС.

Як повідомляє прес-служба МВС, з 20 липня 2015 в Чернігові буде працювати спеціальна група центрального апарату МВС.

Завдання групи - не допустити порушень громадського порядку та законності під час виборів народних депутатів в окрузі №205, пише Цензор.нет.

Правоохоронці будуть в посиленому режимі патрулювати територію міста.

Крім того, вони візьмуть під охорону 83 виборчих дільниці та штаби кандидатів у народні депутати.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читайте також: Довибори в Чернігові: в машині Березенка знайшли автомат і гроші (фото)

До складу групи входять працівники департаментів карного розшуку та громадської безпеки МВС України, а також близько 300 військовослужбовців Нацгвардії і співробітників батальйонів патрульної служби міліції особливого призначення "Чернігів" та "Кіровоград".

Керівником групи МВС призначило радника міністра внутрішніх справ Івана Стойка.

Нагадаємо, що кандидат від Блоку Порошенка Валерій Паска, який переміг в 205-му окрузі на парламентських виборах 2014 року, в березні 2015 року був призначений чернігівським губернатором і склав депутатський мандат.

За місце в Раді на цьому окрузі змагаються 127 кандидатів – це рекордна кількість в історії України.