Перед конференцією народного депутата Олега Ляшка нардепи Ігор Мосійчук та Андрій Лозовий влаштували бійку у Чернігові.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook Олександр Барабошко, під час штовханини йому вибили зуб.

"Летіли журналісти, камери, 15 чоловік пацанів спостерігали, як Ляшко гаряче погавкував: давай ще. Були журналісти "плюсів", побачимо - як вони це покажуть в ефірі! Стоїмо на виході з прес-центру: чекаємо, щоб Ляшко подивився в очі." — написав він.

Також побили кандидата в депутати Василя Крутчака.

"Група гопників разом з народними депутатами Мосійчуком та Лозовим також била натовпом кандидата в народні депутати і журналіста Vasyl Krutchak. Його госпіталізували з підозрою на вибите ребро і струс", - пише блогер Дітковський.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Під час інциденту дісталось також шоумену Олексію Дурнєву.

"Тільки що нардеп Мосійчук, нардеп Лозовій і натовп биків увірвалися в прес-зал де через 10 хвилин повинна пройти пресуха їхнього чорного володаря Ляшко і дали мені натовпом", - пише він.

Чоловік відзначив, що тепер чекає Ляшка на виході, щоб відповісти йому один-на-один.

"Нардеп Мосійчук супроводжує машину з хлопцями, які нас кріпили, до пацанів питань нема, їм треба заробити, Ляшку, Лозовому і Мосійчуку пропонували вийти сам на сам, ті швидко в машини і поїхали", - написав Барабошко.

Читайте также: Ляшко зареєстрував "рятівний" закон для боржників

Нагадаємо, що Олег Ляшко на конференції обізвав главу Одеської Ода Міхеіла Саакашвілі. Нардеп обурився тим, що на держслужбу в Україну кличуть іноземців.