Прокурора Головної військової прокуратури України Руслана Кравченко запідозрили в оприлюдненні інформації про колишнього президента Віктора Януковича, що не відповідає дійсності.

В інтерв'ю телеканалу 112.ua він розповів, що генпрокуратура РФ повідомила фейкову адресу реєстрації Януковича, за якою ніхто не проживає, у тому числі й екс-президент.

"Коли ми відправили міжнародною кур'єрською службою текстовий варіант підозри, за цією адресою вийшла жінка у формі правоохоронних органів і сказала, що вона нічого не отримуватиме, і Янукович тут не проживає. За даним фактом є документальне підтвердження, що Янукович там не проживає", – заявив Кравченко.

Він наголосив, що зараз триває розшук, й українські правоохоронці роблять усе для виконання рішення Печерського районного суду про затримання підозрюваного Януковича.

У свою чергу видання "Комментарии" оприлюднило копію пояснювальної записки кур'єрської служби Dimex, на яку посилався Кравченко. Там указано, що до кур'єра вийшла невідома жінка у формі, переписала його контактні дані і відмовилася приймати документ. Кур'єру повідомили, що з ним зв'яжуться пізніше. Про те, що Янукович за цією адресою не проживає, вона нічого не сказала.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", ГПУ розглядає можливість допиту екс-президента на території Росії.