Українці зможуть їздити в європейські країни за доступними цінами. Для здешевлення подорожей розробляється ціла стратегія.

Про це повідомив президент України Петро Порошенко в Facebook. Він зазначив, що подорожі в країни Євросоюзу допоможуть побачити українцям переваги європейських цінностей.

"Ми зробимо все, щоб поїздки в Європу для українців стали доступнішими і дешевшими, щоб в Україну прийшли" лоукости ", і всі українські громадяни могли на власні очі переконатися в перевагах європейських цінностей, які стали об'єднуючою національною ідеєю під час Революції Гідності", - заявив президент .

Раніше Європарламент підтримав резолюцію про скасування віз для громадян України. Тепер за це рішення має проголосувати Рада Європи. За прогнозами безвіз Україна отримає в кінці червня.

Ми зробимо все, щоб поїздки до Європи для українців стали доступнішими та дешевшими, щоб в Україну прийшли «лоукости», та усі українські громадяни могли на власні очі переконатись у превагах європейських цінностей, які стали об’єднуючою національною ідеєю під час Революції Гідності, і до якої зараз впевнено крокує Україна.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще
Posted by Петро Порошенко on Saturday, 8 April 2017

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президент Європарламенту Антоніо Таяні привітав Україну з позитивним рішенням в голосуванні по безвізу.