Вночі на столичному Вознесенському узвозі прогримів вибух внаслідок пострілу із гранатомета по будівлі банку.

Про це повідомляє прес-служба міліції.

"Сьогодні близько 1-ї години ночі до чергової частини столичної міліції надійшло повідомлення про вибух біля одного з банківських відділень на вул. Смірнова-Ласточкіна. На місце події терміново направили наряди поліції, слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь міліції, вибухотехніки", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Вночі в Києві стріляли з гранатомета

Попередньо встановили, що невідомий чоловік здійснив один постріл у приміщення банку. Він пошкодив фасад будівлі та два пластикові вікна на третьому та четвертому поверхах. Потерпілих внаслідок вибуху - немає.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вилучені предмети з місця події направлені на експертизу. Відкрили кримінальне провадження статтею "Хуліганство" Кримінального кодексу.

Нагадаємо, очевидці розповіли, що чоловік був у камуфляжі. Він пальнув по банку, кинув тубус на газон поруч із будинком та втік на сірій "Таврії" в бік Подолу.