Терористи протягом дня 35 разів обстрілювали позиції українських військових. Найбільш напружена ситуація зберігається поблизу міста Щастя. Бойовики тричі атакували цей населений пункт.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

О 7:55 диверсійно-розвідувальна група противника намагалася проникнути вглиб контрольованої українськими бійцями території. Загін бойовиків налічував приблизно до 20 осіб. Вони були озброєні стрілецькою зброєю.

Українські військовим вдалося викрити ворожу групу, після чого почалось коротке бойове зіткнення. В результаті якого противник відступив.

Читайте також: Бойовики стріляють по українському опорному пункту в Щасті

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

З 8:20 по 8:30 терористи знову намагалося проникнути непоміченими. Однак завдяки пильності українських військових їх знову викрили та відкинули від позицій сил АТО.

Близько опівдні біля населеного пункту Щастя зав'язався третій за рахунком бій. Група противника, стріляючи з танку, 82-мм мінометів та стрілецької зброї, намагалася вибити українських військових з позицій. Обстріл тривав протягом трьох годин. Однак у бойовиків знову нічого не вдалось і бійці АТО змусили ворога відступити.