В інтернеті виклали відео чергового обстрілу мирного населеного пункту Авдіївка. Він почався ввечері вчора, 26 липня. В результаті постраждала щонайменше одна людина.

Про це повідомляє прес-служба міліції Донецької області.

"Пенсіонер 1935 року народження отримав осколкові поранення біля багатоквартирного будинку. Потерпілого шпиталізували", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Вночі бойовики встановили рекорд обстрілів з важкого озброєння

Чергових збитків завдали також інфраструктурі міста.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, сьогодні вночі на Донбасі значно збільшилась кількість порушень Мінських угод з боку сепаратистів. За даними військових, бойовики знов активно використовують "Гради".

"Півгодини, починаючи з 20:20, російські терористи вели обстріл із 152-мм артилерії по жилих кварталах міста Авдіївка з боку Спартака, де проживає мирне населення. Одночасно з обстрілом самого міста, бойовики гатили із 152-мм гаубиць по позиціях АТО поблизу Авдіївки", - розповіли у прес-службі АТО.