Нові захисники стратегічного населеного пункту Широкине морські піхотинці прийняли свій перший бій з російськими терористами. З нашого боку втрат немає.

Тільки-но добровольчий батальйон "Донбас" передав вахту із захисту Широкине, що на схід від Маріуполя, морським піхотинцям, як російські агресори обстріляли селище. Щоправда "обмін свинцевими люб'язностями" тривав недовго. Про це повідомляє ТСН.

Як розповів медик підрозділу, серед українських захисників немає поранених чи вбитих.

А ось бійці "Донбасу", які тримали селище останнім часом, говорять, що розслаблятися не варто і Широкине ще принесе чимало випробувань для наших воїнів. Так, ворог використовую заборонену міжнародними конвенціями зброю. Після відступу бойовиків по собі вони залишили скрізь снаряди та приховані розтяжки.

Читайте також: Бойовики б'ють по Щастю з танків і мінометів - Булатов Як ми писали раніше, 3-я рота батальйону НГУ "Донбас" зробила вилазку на підконтрольну бойовикам територію. Бійцям вдалося добути неспростовні докази російської військової присутності в регіоні.

"Тут і стрибаючі міни, і термобаристичні заряди, і рідкісні осколкові постріли до РПГ-7, і патрони калібру 5,45, вироблені виключно на російських заводах. Пекельний "військторг" Путіна в дії", - пише старшина батальйому Дмитро Бабкін на Facebook.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще