Киянка Надія Антонець робить портрети чоловіків з різноманітної зелені - кропу, базиліка, цибулі, розмарину, салату. Незвичайні роботи дівчина публікує на своїй сторінці в Facebook.

Про це пише Обозреватель.

"Ця серія портретів планувалася для" Фейсбуку ", просто для підняття настрою собі та друзям. Не очікувала такого успіху, мене трошки змило і прибило хвилею лайків і коментарів", - повідомила художниця.

За словами Антонець, ідея створювати портрети із зелені "виникала поступово".

"Після того, як українців почали називати "укропами", і Андрій Єрмоленко створив шеврон "Укроп". Для дизайнерського конкурсу розважалася, і на портрет, намальований Шевченком, виклала вуса з свіжого кропу, а далі вже почала розвивати ідею", - розповіла киянка .

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Читайте також: "Горькій лук" у Харкові готує книгу лекцій з "кацапознавства"

Антонець каже, що відбирає героїв "виключно із особистої симпатії".

"Перевага віддається чоловікам з бородою. Тому що це красиво, і це можна фактурно, цікаво зробити в матеріалі", - пояснила художниця.

"Цією серією я хочу висловити свою любов, симпатію, підтримку і повагу людям, з якими я особисто знайома. Я присвячую її яскравим, харизматичним, талановитим друзям, творчістю і особистістю яких я захоплююся", - підкреслила Антонець.