На сьогоднішній день концентрація ворожих військ на кордоні і на окупованих територіях найбільша за весь період війни на Донбасі.

Про це повідомив віце-спікер Верховної Ради Андрій Парубій в ефірі телеканалу "24 каналу".

"Я, і коли був секретарем РНБО, і зараз, маю доступ до всіх наших розвідданих. І можу дійсно стверджувати, що концентрація сил і на кордоні з Україною, і концентрація сил окупантів на окупованій території в останній період - близько 2,5 місяця - є найвищою за весь період конфлікту ", - наголосив політик.

Небезпека масштабної атаки, за його словами, залишається дуже високою. Парубій зазначив, що у структур у Києві є також дані з середовища самих угруповань.

Вони, за його словами, проговорюють різні дати і можливі терміни атаки на українських військових.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте також: "Ворог лютує біля Горлівки: постійні провокації і обстріли" - Лисенко

"Остання дата, яку вони озвучували, була 1 серпня", - сказав Парубій.

Однак він нагадав, що вже разів чотири такі дати озвучувалися, і рази чотири ці дати не підтверджують.

Нагадаємо, що бійці під Мар'їнкою хитрістю розбили диверсантів-чеченців. Під час обстрілу бойовиків, розвідники миттєво покинули машину і прикинулися пораненими. Коли ж диверсанти пішли їх добивати, відповіли шквальним вогнем. І нападники перетворилися на жертв.