15 серпня в Запоріжжі пройде молодіжний флешмоб "Зомбі-моб".

Організатори розповіли, що за їхнім задумом невелику групу мешканців міста на кілька годин "вражає невідомий вірус, і вони перетворюються на живих мерців".

Основна маса зомбі-людей збереться на площі Фестивальній, після чого повільно в зомбі-стайл поповзе у бік порту Леніна. При цьому, природно, вводячи в подив решту "незаражених" мешканців.

Після групового фото після завершенню зомбі-маршу, "живі мерці" повинні чарівним чином зцілиться. Потім учасники божевільного флешмобу розійдуться по своїх домівках.

Читайте також: "Селфі з копом" - новий флешмоб у соцмережах (фото)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, такі зомбі-паради дуже популярні серед молоді Європи. У них беруть участь тисячі людей. Але й Україна не відстає: зомбі-паради проводилися у Києві та Харкові, а тепер настала черга Запоріжжя.