Впродовж доби, 3 серпня, сепаратисти 109 разів порушили режим тиші.

Про це розповіли у прес-центрі АТО.

"Як і попередні дні, основна напруга зберігалася поблизу Донецька. Близько 19:00 терористи обстріляли Авдіївку двічі із 120-мм мінометів. З 22:10 і до опівночі вели мінометний вогонь по районах цього містечка де не має сил АТО", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: За період АТО в розшук потрапило більше тисячі бойовиків "ДНР"

Близько 23-ої години бойовики били тричі з танків по українських опорних пунктах в Пісках. Під вогнем 152-мм артилерії о 20-ій годині опинилось селище Водяне.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

О 22:30 зі 122-міліметрової артилерії і танків незаконні збройні формування били по Первомайському. О 23:20 ворог зі 120-міліметрових мінометів бив по мирних будівлях у селищі Опитне.

На Артемівському напрямку близько опівночі під вогнем опинилося селище Санжарівка. В районі Маріуполя сепаратисти били по Старогнатівці із мінометів і 152-мм артилерії.

4 серпня, після опівночі, російсько-терористичні угрупування і надалі стріляли на Донеччині. Під вогнем опинились Опитне, Водяне, Авдіївка, Мар'їнка.

А близько першої години ночі поруч із селищем Ленінське на Артемівському напрямку, відбулось бойове зіткнення наших військ з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків.

"В результаті вмілих дій бійців АТО найманці відступили", - підсумовує прес-центр.