Молодіжний iCulture Orchestra з музикантами з 7 країн Східного партнерства буде головною подією святкування Дня незалежності на Майдані. Організатори обіцяють світлове та піротехничне шоу за мотивами військових дій на Сході України та "сюрпризи".

"Ми відстоюємо скасування військових парадів на центральної площі столиці в День незалежності. На щастя, нас почули в Адмністрації президента і прийняли нашу пропозицію об'єднати виступ молодіжного оркестру із незабутнім шоу", - сказав сьогодні на брифінгу головний режисер свята Сергій Проскурня.

Організатори відмовилися розповісти про повну програму шоу, бо вважають, що це має бути сюрпризом для всіх. Згадали лише, що буде лунати музика Бетховена, українця Миколи Лисенка, поляка Станислава Монюшко, азейбарджанця Кари Караєва і багато інших.

Читайте також: На Майдані вшанували річницю загибелі Небесної сотні

"Наразі підготовку шоу завершують дизайнери, піротехніки, світлотехніки, архітектори, історики. Наша команда вже робила програму святкування річниці Євромайдану, Дня пам'яті та примирення 8-9 травня і запевняю, що цього разу буде ще масштабніше шоу", - додав Проскурня.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що вчора Міноборони заявило, що використання військової техніки у святкуванні Дня незалежності цього року не планується.