Бійці батальйону ОУН виступили з протестом проти звільнення командира резервної сотні "Північ", заступника голови общественной организации "Народний контроль" Ігоря Петрова.

Як повідомляє Garmata.tv, вони готуються палити шини під будівлею обласного Міністерства внутрішніх справ.

Близько 2 години дня під будівлею вже було більше 50 активістів "Народного контролю" і військових.

"Активісти зібралися біля обласної міліції з вимогою звільнити їх побратима – Ігоря Петрова, затриманого вчора. Обласне керівництво міліції обіцяло відпустити його сьогодні зранку після всіх необхідних слідчих дій. Проте, станом на 14 годину, Петрова досі не відпустили", - розказав боєць Віктор Нікітюк.

Окрім шин активісти принесли плакати: "Волю нашим побратимам", "Зупинимо політичні переслідування", "Вимагаємо закриття кримінальної справи", "Альохін припини арешти патріотів", "Зупинимо політичне переслідування", "Альохін, ти з народом?".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Начальник обласного МВС в області Едуард Альохін пообіцяв комбату батальйона відпустити Петрова через дві-три години.

Читайте також: "Правий сектор" напав на патрульних в Дніпродзержинську

Нагадаємо, що главу місцевого осередку "Правого сектора" у Запоріжжі Олександра Тарана жорстоко побили.