Сьогодні вранці "Київводоканал" повідомив про необхідність продовжити ремонтні роботи на Головному каналізаційному колекторі у зв'язку з технічною необхідністю. Через це у жителів багатоповерхових будинків частково Оболонського, Подільського та Шевченківського районів обмеження водопостачання продовжили до 10 години 8 серпня.

Про це повідомляє прес-служба "Київводоканалу".

"Ремонтні роботи ведуться в зсувонебезпечному місці, тому доступ до ремонтної ділянки обмежений. Зазначені роботи можна проводити тільки за умови зменшення обсягів стічних вод і навантаження на каналізаційну мережу", - зазначають у компанії.

Для питного водопостачання, крім роботи бюветних комплексів, "Київводоканал" обіцяв організувати цілодобову роботу автоцистерн. Однак кияни в соцмережах свідчать про їх відсутність.

Читайте також: Жителям трьох районів Києва тимчасово обмежать водопостачання

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На даний момент "Київводоканал" повідомив про початок технологічного запуску системи для відновлення водопостачання споживачів частини Оболонського, Подільського та Шевченківського районів.

У компанії зазначили, що від моменту включення поступове підвищуватиметься тиск води в мережах і відповідно відновлення водопостачання споживачів. Також там додали, що в період повернення до штатного режиму можлива тимчасова зміна якості води. Однак до кінця дня роботу системи водопостачання повністю стабілізують.