16 вересня 2015 в Києві відбудеться відркиття Всеукраїнського фестивалю короткометражного кіно для дітей та підлітків "Єдність і толерантність"

Як повідомляє Gazeta.ua, організатори передбачили безкоштовний перегляд короткометражок для дітей.

Експерти найбільшого європейського фестивалю короткометражного кіно Interfilm Berlin відібрали для цього фестивалю короткометражку режисера-асистента Уеса Андерсона про футбольних фанів, і навіть мюзикл про кохання хлопця-емо і зразкової дівчини-католички.

Під час фестивалю у кожному місті-учаснику проходять сеанси трьох блоків короткометражних робіт, які розраховані на різні вікові категорії – від п'яти до 18 років. Після кожної стрічки буде обговорення з модератором зустрічі.

Реєстрація на безкоштовні покази вже відкрита на сайті tolerancefilmfest.org.ua.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також перебачили конкурс малюнків дітей на тему фестивалю. Переможців у трьох вікових групах визначить відкрите голосування. На авторів найкращих робіт чекає призовий фонд конкурсу – 30 електронних планшетів.

Читайте також: Фільм Лозниці "Подія" справив фурор у Венеції (відео)

Організаторами "Єдності і толерантності" виступаютьGoethe-Institut в Україні та Міністерство закордонних справ Німеччини, за участі фестивалів Interfilm Berlin і KUKI teen screen, а також компанії "Артхаус Трафік".

Нагадаємо, що українські пластилінові мультики подивились у 80 країнах світу.