Колишній заступник голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Василь Стоєцький вніс заставу за своє звільнення та вийшов на волю.

Про це повідомляє адвокат підозрюваного Станіслав Цветинський.

"Апеляція готується, людина звільнена", - сказав він.

Матеріал по темі: Бочковського арештували на два місяці

Цветинський ухилився від відповіді на питання про суму внесеної застави.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Співробітники спецслужб розповіли журналістам "Знай", як відбувається робота з підозрюваними після їх затримання.

"Зазвичай, після затримання посадовця, його саджають до одиночної камери і протягом доби з ним ніхто не спілкується. Він залишається на одинці зі своїм думками. На людину починає тиснути те, що він знаходиться в камері. Наступного дня до нього приходить співробітник правоохоронних органів і пропонує декілька варіантів подальшого розвитку подій. Або його переводять до загальної камери у СІЗО, де знаходиться велика кількість людей, на всіх не вистачає місця, всі сплять по черзі і ти не можеш залишитись на одинці навіть на секунду. Або ж затриманий пише явку з повинною в якій пише прізвища всіх причетних до карної справи та виходить на волю під заставу чи з електронним браслетом. Більшість посадовців одразу ж погоджуються на другий варіант", - повідомляють власні джерела "Знай" в спецслужбах.

28 березня Печерський районний суд Києва арештував Стоєцького на 2 місяці, призначивши заставу у розмірі 1 млн 182 тис. гривень.

25 березня голова ДСНС Сергій Бочковський і його зам Стоєцький були затримані під час засіданні Кабінету Міністрів. Їм висунули підозру в корупції при закупівлях паливно-мастильних матеріалів для служби з надзвичайних ситуацій у компаній "Юкойл" і "Альянс".