Вбивцю, який п'ять днів тому позбавив життя мати та доньку, впіймали. Ним виявися 46-річний співмешканець матері.

"Минулого четверга в квартирі на вулиці Саратовській міліціонери знайшли тіла двох жінок. Мати і донька більше року мешкали в Києві. Приїхали в столицю з Миколаївської області. В квартирі надавали косметичні послуги – робили манікюр та нарощували вії. Підозрюваний був їх земляк, за ним довелось їхати у Миколаївську область", - розповіли в прес-службі столичної міліції.

На тілі 30-річної дівчини правоохоронці виявили сліди від удушення, а на тілі жінки не було жодних слідів. Але експертиза показала, що її вбили електричним струмом. З помешкання загиблих зникли їх особисті речі: мобільні телефони, ноутбук, документи та гроші.

Встановлено, що 53-річна загибла тривалий час підтримувала стосунки з чоловіком. Відношення продовжувалися і після її переїзду до Києва. Наприкінці березня він повинен був приїхати аби зробити жінці пропозицію.

"26 березня чоловік приїхав до Києва та зупинився у своєї старої знайомої. Вночі він вбив коханку за допомогою електричного струму. Перерізав дріт "під напругою" і доторкнувся ним до жінки. Потім, аби позбавитися свідків, вбив доньку. Задушив дівчину за допомогою електричного дроту. Після чого забрав речі та ввечері 27 березня поїхав назад", - уточнили в міліції.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

В помешканні підозрюваного працівники Шевченківської міліції знайшли викрадені з квартири загиблих речі: паспорт на ім'я доньки, квитанцію з сервісного центру на ноутбук. Чоловік здав його задля видалення з комп'ютеру інформації. Також було знайдено майже 30 тисяч гривень, які він прихопив із собою.

"Я злякався", - пояснив міліціонерам причини вбивства затриманий.

За "умисне вбивство двох осіб, вчинене з особливою жорстокістю та з корисливих мотивів" чоловіку загрожує довічне ув'язнення.