На порталі з продажу автомобілів auto.rio.com з'явилося цікаве оголошення про продаж чорного BMW 760 2005 року випуску. Власниця машини Ірина просить за неї 681798 грн.

Вона творчо підійшла до опису автомобіля на сайті оголошень, порівняла авто із сексуальним партнером:

"B.M.W. Якщо ці 3 літери не змушують Ваше серце битись швидше, а дихання не перехоплює при їх вимові, - наберіться сміливості і перегорніть дане оголошення. В7 же, хто залишився, скажу, це не просто найкраще у своєму класі авто, це "сексуальний партнер", від якого Ви отримуєте концентроване задоволення, і який ніколи не "ахає" Вам мізки! Це не перша моя BMW, але точно найкраща, тому "годувала" я її лише преміальним пальним, щороку відправляла у зимову відпустку в теплий гараж і берегла від рук непрофесіоналів.
Якщо вона така крута, то чому ж я продаю її? А Ви змінюєте іноді сексуальних партнерів? Отож. Нехай ще комусь із нею буде так само добре, як мені. Не впевнена, що стримаю сльозу, коли віддаватиму її в обмін на гроші, тому краще обміняю на кабріолет. Так би мовити, фара за фару, газ за газ)."

Автомобіль не битий, його зберігали в теплому гаражі, взимку не експлуатували. BMW обладнаний 6-літровим бензиновим двигуном на 445 кінських сил. Машина має повну комплектацію, оснащена датчиками дощу, світла, мультикермом, круіз-контролем та іншими опціями.

На київському авторинку по Столичному шосе такі машини продають на 50-70 тис. грн. дешевше.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Машина не нова, але її стан і оснащеність компенсують вік. Зазвичай на таких машинах їздять топ-менеджери крупних підприємств, міністри, бізнесмени вищої ланки. Цю машину продають більш ніж удвічі дешевше за таку нову, тому вона сподобається поціновувачам BMW або людям, які люблять пускати пил в очі своєму оточенню, хизуватися", - каже продавець автобазару Сергій Маковійчук.

Продавець впевнений, що на авторинку таку машину швидко куплять.

"Не зважаючи на завищену ціну, авто можуть забрати за дві години. Видно, що воно доглянуте. Душевний текст господарки дає зрозуміти, що машину любили й не убивали. Це дуже важливо, бо багато українців, що мають машини такої потужності, за 3-4 роки вижимають з них все, що можна. Після цього треба тисяч 50-70 тільки на ремонт ходової і двигуна", - розповідає Сергій Маковійчук.

Найшвидше погодяться купити авто перекупники. Вони купують преміальні автомобілі, вичікують підняття курсу й продають дорожче в гривневому еквіваленті.

"Видно, що Ірина любить свій автомобіль. Не радив би їй продавати своє BMW перекупникам. Вони виторгують у неї машину на тисяч 80 дешевше, а самі умудряться збути його на 120-160 дорожче. І то хто знає кому", - каже продавець.