У другій половині дня у Львові почалася буря, шквальний вітер змітає все на своєму шляху.

На зупинці по вулиці Чукаріна вітер розірвав бігборд на частини, які впали на двох перехожих. Чоловік і жінка втратили свідомість, у перехожого закривавлена ​​голова.

"Мені говорили, що поливаний понеділок не проходить без вітру. Я шокований тим, що зараз відбувається - по місту літає цвіт дерев, рушники та футболки, які продавалися на вулицях. Люди не були готові до такого вітру. За півроку життя у Львові я такого ще не бачив. Я вийшов з офісу, щоб купити їжу, і не зміг зійти з місця", - розповів "Знай" місцевий житель Андрій.

По вулиці Володимирській вітер повалив ялинку. Львів'яни в соціальній мережі жартують, що її можна зберегти до наступного Нового року і поставити біля Оперного театру, оскільки вона дорого коштує.

Ураган досяг населеного пункту Сарни Рівненської області. Місцева мешканка повідомила про поривчастий вітер, який зірвав супутникову антену.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Погода змінилася дуже різко, вітер зірвався і повалив кілька дерев, у мене мало не вирвало вікно, ледве встиг закрити", - повідомив "Знай" місцевий житель Роман.