11 квітня у Дніпровському районі Києва один чоловік зарізав іншого під час сварки. Інформація, поширена деякими ЗМІ, що обидва були бійцями АТО - не підтвердилась.

Подробиці злочину розповіла "Знай" помічник начальника Дніпровського РУ МВС Олена Василяка.

"Перед Великоднем в суботу чоловік запросив колишню дівчину на природу. Вона взяла із собою нового хлопця. Компанія їла шашлики та вживала алкоголь до сутінків", - розповіли в міліції.

Читайте також: В Одесі зарізали директора готелю "Пасаж"

Затриманий був у камуфляжній формі під час бійки, із ножем на поясі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Провести представницю прекрасної статі вирішили вдвох. По дорозі до її дому, в районі Русанівської набережної, між чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку. Хто вихопив ніж першим - невідомо. Дівчина була у стані шоку, каже, що вже сутеніло і вона не зрозуміла, хто перший наніс ножовий удар.

Поранено було обох, але чоловік 1988 року народження помер до прибуття швидкої від отриманих ран.

36-річний убивця поїхав до дівчини додому, де зняв скривавлений одяг. Подруга промила йому рани та забинтувала. Під час затримання, чоловік намагався сховатись під ліжко.

Наразі, затриманий перебуває у лікарні. Проти нього відкрито відповідне кримінальне провадження. Слідчі дії тривають.

Деякі українські ЗМІ назвали новину сваркою двох бійців АТО. Офіційні джерела цю інформацію спростовують. До того ж зазначають, що обидва раніше були засуджені, один за вбивство, інший - за менш тяжкий злочин.