Житель Запоріжжя Денис Прокопенко розповів про те, що в супермаркеті "Ашан" в фініках завелися гризуни. На доказ місцевий житель опублікував фото на сторінці в соціальній мережі "Типове Запоріжжя".

"Ми дуже засмутилися, коли дізналися про мишей в Ашані. Я підписана на паблік в соціальній мережі, тому одразу побачила новину. Тепер з недовірою ставлюся до супермаркету, хоча раніше тільки в ньому купувала продукти", - повідомила "Знай" місцева мешканка Дар'я

Читайте по темі: Кинутим коханцям пропонують опікуватись тарганами

Восени в одному з ужгородських супермаркетів мережі "Велмарт" покупці виявили сірих польових мишей і щурів. Взимку в цьому ж магазині в булочних виробах завелися таргани. Місцеві жителі написали заяву на виклик санітарної служби в мережу супермаркетів.

Влітку одну з піцерій Херсона закрили за те, що мешканці виявили в продукції тарганів. У той же час в Бердичеві покупці знаходили мертвих комах в ресторанах швидкого харчування.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще