Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль звинуватив "Укрзалізницю" в несанкціонованій торгівлі з терористами ЛНР. Про це політик повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Москаль призначив розслідування з приводу диверсії на ділянці залізниці Луганської області, на перегоні станцій "Шепилове - Сентянівка", в результаті чого пошкоджено два маневрових тепловозів, один з них зійшов з залізничних рейок.

Читайте також: Укрзалізниця звільняє співробітників за "зайців"

Глава Адміністрації нагадав, що він заборонив рух поїздів на цій ділянці. Москаль вимагає на час розслідування відсторонити від виконання обов'язків главу локомотивного депо Попасної і Светланівки. Також він пообіцяв направити запит до Генеральної прокуратури для порушення кримінальної справи за фактом співпраці з терористами.

Москаль запідозрив залізничників у торгівлі з проросійськими сепаратистами в той час, як на ремонт шляхів у державного підприємства коштів немає.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще