Працівники фабрики "Рошен" "відправили" у лікарню колишнього співробітника. Це сталося 7 квітня біля паркану кондитерського підприємства. Постраждалого із черепно-мозковою травмою, численними саднами та гематомами тільки вчора виписали з лікарні. В міліції кажуть, що справу розслідують.

"Це була кривава бійня біля фабрики. Близько 6-ої вечора на автостоянці на вул. Жовтневій побили колишнього працівника фабрики. У побитті брав безпосередню участь майстер дільниці охорони, бригадир зміни охорони і охоронець, які залишивши свої робочі місця, вибігли за територію фабрики. Все це відбувалося в присутності голови правління фабрики, біля автомобіля, в якому він сидів. Працівники міліції, які приїхали на місце, викликали "швидку". Потерпілому поставили діагноз "закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку з множинними саднами голови, гематома верхньої губи", - написав постраждалий в соцмережах.

На кременчуцькій фабриці "Рошен" нам сказали, що коментар не дадуть.

"Колишній працівник був в стані алкогольного сп'яніння. Вчинив хуліганській дії, тому ніяких коментарів не буде!", - додала секретарка підприємства.

В міліції розповіли, що провадження відкрили за статтею "Умисне легке тілесне ушкодження".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Бійка виникла між охоронцями та колишнім працівником фабрики. Відомо, що сталося це біля КПП фабрики. Зараз з'ясовуємо, то були охоронці чи ні. Всі учасники конфлікту – дорослі чоловіки. Їм 35-45 років. Відомо, що постраждалий чоловік давно судиться із підприємством через звільнення. Вчора його виписали з лікарні. Черепно-мозкова травма та садна вважаються легкими тілесними", - розповіла "Знай" прес-офіцер Кременчуцької міліції Анна Васенко.