На столичній вулиці Платона Майбороди (раніше Мануільського) зникла будка чоботаря.

"Два десятки клієнтів описують міліціонерам прикмети зданого взуття. Стояла там років ну дуже багато", - написав в інтернеті один з користувачів соцмереж.

В Шевченківському райвідділку міліції кажуть, що слідчо-оперативна група виїжджала на місце події. З'ясувалося, що будку демонтували. Департамент благоустрою Києва взявся зносити споруди, які встановлені незаконно та не мають дозвільних документів.

Читайте по темі: Кіоск на Майдані брали штурмом (фото)

"Тільки за цю добу ми демонтували шість будок "Ремонт взуття", певно мова йде про один з тих кіосків. Є таке поняття, як законні МАФи, тобто встановлені до 2013-го року. Кіоски з ремонтом взуття якраз законні, бо стояли давно. Але їхні власники не оплатили до бюджету пайову частину, мали зробити це до початку лютого. Будки зараз на штрафмайданчику, опечатані. Власник може приїхати і забрати те, що знаходиться всередині. В ці дні будемо демонтувати кіоски чоботарів в Оболонському районі", - пояснив Дмитро Білоцерковець з департаменту благоустрою КМДА.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще