Кількість постраждалих від блискавки на фестивалі Rock am Ring на заході Німеччини сягла 33 осіб.

Про це повідомляє DPA.

Інцидент стався в ніч із 5 на 6 червня на аеродромі поруч з містом Мендіг.

"Ця ніч пройшла тихо і без особливих пригод, на відміну від неспокійної минулої", - повідомив сьогодні представник поліції.

Читайте також: На байкер-фесті в Черкасах плавали на гумових жінках

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Нагадаємо, приблизно опівночі почалася сильна злива, яка швидко переросла у справжній шторм. Вітер повалив металеві конструкції, зніс намети і павільйони. Спалахи блискавки слідували одна за одною із секундним інтервалом.

Учасники заходу почали панікувати та кричати.

"Це була одна з найгірших ночей в моєму житті. Гроза вирувала прямо над нами, одна з блискавок вдарила в метрі від мене. Люди кричали від жаху, поліція закликала всіх не впадати в паніку. Було дуже страшно", - прокоментував один із відвідувачів фестивалю.

За попередніми даними, після ударів блискавки шпиталізували 6 осіб у тяжкому стані.

Цього року фестиваль Rock am Ring проходив з 5 по 7 червня. Організатори очікували приблизно 90 тисяч глядачів. Через негоду їм довелося скасувати виступ популярного діджея Фріца Калькбреннера.

Rock am Ring - один з найбільших світових рок-фестивалів, який щорічно проходить в Німеччині в перші вихідні червня і триває чотири дні.

Його започаткували у 1985-му. Вже через два роки перед восьмидесятитисячном натовпом виступили Ерік Клептон і Боб Ділан.

На фестивалі у різні роки грали The Who, Scorpions, Rolling Stones, AC / DC, Deep Purple, Dio, Van Halen, Оззі Осборн.