Перші офіційні фотографії принцеси Шарлотти Кембриджської опубліковані Кенсінгтонським палацом в соціальній мережі Твіттер.

Про це повідомляє Zn.ua.

На цих фотографіях маленька принцеса Шарлотта, дочка герцога і герцогині Кембриджських Вільяма і Кейт, п'ята правнучка британської королеви Єлизавети II, зображена разом зі своїм старшим братом - принцом Джорджем, якому зараз майже 2 роки.

Читайте також: Британці чергують під пологовим будинком Кейт Мідлтон

Повідомляється, що знімки зробили в кінці травня.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Автором фото вказали маму принцеси Шарлотти і принца Джорджа - герцогиню Кембриджську.

Принцесу Шарлотту 2 травня вже показували публіці, яка зустрічала Кейт у лондонській лікарні святої Марії після пологів.

Принц Вільям, відповідаючи на запитання журналістів після народження дочки, сказав, що "абсолютно щасливий".

Після нещодавніх змін законодавства про престолонаслідування у Великобританії і всіх інших країнах Співдружності дочка принца Вільяма посідає четверте місце в черзі на успадкування трону: після свого діда - принца Уельського, батька - герцога Кембріджського і старшого брата - принца Джорджа.