Сьогодні об 11.15 терористи обстріляли спостерігачів спеціальної моніторингової служби ОБСЄ та членів Загального центру з контролю і координації питань припинення вогню під Щастям. Про це повідомляє штаб АТО.

Міжнародні експерти в районі річки Сіверський Донець проводили фотофіксацію та заміри воронок від попередніх обстрілів сепаратистів.

Під час роботи на них полетіли снаряди з мінометів калібра 82 мм. Терористи вели вогонь з боку Веселої Гори, яка розташована під контролем самопроголошеної "ЛНР".

Ворожі міни розривалися на відстані 200 метрів від спостерігачів. Незважаючи на масивність атаки, міжнародні експерти не постраждали, вони відійшли на безпечну територію. Також немає пошкоджень автомобілів і техніки.

Матеріал по темі: У Росії згорів штаб військової частини

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що терористи кожен день обстрілюють українських військових. Найінтенсивніші атаки з мінометів спостерігали 5 і 6 червня. Представники ОБСЄ неодноразово заявляли, що терористи грубо порушують Мінські домовленості.