8 червня о 13:06 за 60 кілометрів від Луцька у Дубно Рівненської області стався вибух на нафтобазі WOG без подальшого горіння.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Рівненській області.

"Під час планових робіт по заміні запірної арматури при закачуванні повітря для перевірки герметичності не витримали болтові зєднання. Через що і сталась непередбачувана ситуація, під час якої кришку від резервуарного люка відкинуло за територію нафтобази," - розповіла "Знай" Людмила Тибольчук, керівник департаменту з маркетингу ТОВ "ВОГ Рітейл".

Читайте також: На палаючу нафтобазу заходять пожежні танки

За її словами, на нафтобазі м. Дубно нафтопродукт наразі відсутній. Постраждалих немає.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Один із працівників відбувся емоційним стресом. Його доправили каретою швидкої допомоги до медичного закладу для подальшого обстеження.

На місці події працювали 17 рятувальників та 3 одиниці техніки 5-ї державної пожежно-рятувальної частини, а також 1 пожежна автоцистерна місцевої військової частини.

На охолодження резервуарів та запобігання загоряння подавалося 2 повітряно-пінних стволи та 7 водяних стволів. Наслідки вибуху на Дубенській нафтобазі вже ліквідували.