На Закарпатті у Мукачеві чоловік продавав патрони для автомата на вулиці.

Про це повідомляє прес-служба УМВС у Закарпатській області

"Чоловік пропонував купити патрони до автомата Калашникова звичайним перехожим прямо в центрі міста в парку", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Закарпатський "будинок із химерами" не показують туристам (фото)

У 37-річного чоловіка при собі правоохоронці виявили 32 патрони до автомата.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мукачівець запевняє, що боєприпаси він знайшов у лісі біля полігону. Чоловік вирішив продати свою знахідку, щоб трохи підзаробити.

Слідчо-оперативна група вилучила патрони та відправили на дослідження.

За фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України. Слідчі дії - тривають.

Нагадаємо, наприкінці травня у Дніпродзержинську Дніпропетровської області у бійця АТО вдома знайшли цілий арсенал зброї.

Міліціонери виявили в його квартирі гранати Ф-1 і РГД-5, запали до них, гранатомет РПГ-22, димову шашку і десяток патронів. Всі боєприпаси були направлені в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр на дослідження.

Як повідомили в МВС, чоловік несе службу в зоні проведення АТО, звідки періодично привозить зброю і боєприпаси. Бійцеві загрожує від трьох до семи років в'язниці.