У західних областях України продовжує вирувати стихія. За останні два дні у Львівській, Рівненській, Івано-Франківській, Волинській та Закарпатській областях випала небувала кількість опадів.

Сьогодні сильні грози зі шквальним вітром пройшли в Луцьку та Рівному. Вода залила вулиці і дороги. Машини не могли рухатися по проїжджій частині, утворилися довгі "тягучки". Пішоходи, щоб вибратися з води, знімали взуття і підкочували штани. Найкмітливіші чоловіки переносили жінок на плечах.

Читайте також: На захід України обрушилися повені

Тим часом оголосили про штормове попередження на Закарпатті. Як повідомляє держслужба з надзвичайних ситуацій області, в гірських районах в місцях проходження сильних злив і у верхів'ях річок очікують підвищення рівня води висотою до 1 метра і, можливо, формування селевих потоків.

Селеві потоки вже принесли чимало клопоту Закарпатській області. Вчора на території Рахівського району купи сміття, принесені селевими потоками, на три години перекрили транспортний рух на автотрасі Мукачеве-Рогатин-Львів.

Над ліквідацією автодорожньої НП трудилися рятувальники ДСЧС і дорожні працівники. О 21.15. рух транспорту відновився.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще