За останні два дні до Донбасу поїхали близько 100 військових з Житомирщини та 80 бійців з Харкова.

Вчора черговий загін правоохоронців Житомирської области відбув на Схід країни. Перед виїздом до зони проведення АТО близько сотні житомирских міліціонерів зібралися в актовому залі обласного УМВД для заключного інструктажа.

Серед головних бойових завдань бійців – охорона важливих об'єктів, чергування на блок-постах та забезпечення порядку в населених пунктах Луганщини.

А сьогодні у Донецьку область з Харкова вирушили повністю озброєні і на спецавтомобіля 80 військових "Східного корпусу". За словами бійців, кожен з них пройшов гідну військову підготовку.

Читайте також: Бійці АТО залишили опорний пункт під Маріуполем

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Провести хлопців прийшли рідні та друзі.

"Хоч у нас і міліцейський підрозділ, але він орієнтований на виконання бойових завдань. Початок операції - в Широкино. Я і мої бійці хочемо брати участь у бойових діях", - каже командир "східного корпусу" Олег Шіряєв.