Московський міський суд визнав рішення районного суду накласти арешт на майно кондитерської корпорації "Roshen" законним. Таким чином, апеляційна скарга адвоката Максима Крупського, що представляє інтереси "Липецької кондитерської фабрики", була відхилена, а рішення Басманного суду вступило в законну силу.

Зараз слідчий комітет Росії розслідує кримінальну справу за фактом розкрадання грошових коштів в розмірі майже 181 млн рублів шляхом незаконного відшкодування ПДВ кондитерською фабрикою "Roshen".

Причинами для порушення кримінальної справи стали матеріали, надані ФСБ.

За даними слідства, у 2012-2013 роках фабрика направила в міжрегіональну інспекцію ФНС Росії підроблені документи про виконані в 2012 році роботи з будівництва кондитерської фабрики на загальну суму більше 1 млрд рублів. Представники "Roshen" зажадали відшкодування ПДВ у розмірі понад 180 млн рублів.

Максим Крупський заявив, що "збиток становить 181 млн рублів, але майно чомусь заарештували на 1,5 млрд рублів, що перевищує суму збитку майже у вісім разів".

"Збиток буде стягнуто з юрособи на користь держави", - повідомила прокурор.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: На майно Липецької фабрики Roshen накладено арешт

Нагадаємо, що раніше Басманний суд Москви наклав арешт на майно Липецької кондитерської фабрики "Roshen" до 13 вересня. Під арешт потрапили склад, чотири цехи, будівля підсобного корпусу, сім земельних ділянок, що належать ВАТ "Липецька кондитерська фабрика"Roshen".