Ленінський районний суд Санкт-Петербурга задовольнив клопотання адвоката актора Сергія Паніна й застосував амністію до артиста. Він знову уникне ув'язнення.

Сам Панін на засідання суду не прийшов. Але за інформацією ЗМІ, напередодні актор розмовляв із суддею щодо своєї справи. Панін повідомив, що підтримує доводи свого адвоката і згоден на амністію, яку оголосили на честь 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Читайте також: П'яний актор Олексій Панін потрапив до психлікарні

Нагадаємо, раніше в лютому Олексію Паніну висунули звинувачення за образу поліцейського. Тоді актор потрапив до петербурзького спецприймальника на 10 діб. Олексій частково визнав свою провину. Суд також забов'язав його сплатити штраф 30 тисяч рублів.

Наприкінці червня цього року п'яний Олексій Панін потрапив до психіатричного відділення однієї з московських лікарень. Медики діагностували у нього гострий психотичний розлад.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще